Zaujímavé čítanie

Rozšírte si svoje obzory v oblasti výživy a zdravia vďaka užitočným informáciám a praktickým radám, ktoré vám pravidelne prinášajú naši odborníci.
ZDRAVIE
STRAVA

PROBIOTIKÁ - zdravie začína v črevách

Predstavte si armádu malých „dobrých“ baktérií, ktoré žijú v našom tele a udržujú ho v poriadku! Títo „malí kamaráti“ sa nazývajú probiotiká.

Sipka

prečítať

Zdravie
Šport
Chudnutie
Strava
5 mýtov o chudnutí a cvičení

Každý z nás už určite počul o nejakom magickom a stopercentne zaručenom recepte, ktorý napomôže ultrarýchlemu chudnutiu.…

Zdravie
Šport
Chudnutie
Lymfatický systém - funguje mi tak ako má?

Počuli ste niekedy pojem lymfa, ale nemáte potuchy, čo by mohol znamenať? Alebo zhruba viete, o čo ide, ale je pre vás…

Zdravie
Zahrejte sa saunovaním

Sauna je tradičná forma tepelnej terapie, ktorá má pôvod v severských kultúrach a rozhodne nie je výplodom moderného sveta.…

akce
Ako vám test metabolizmu pomôže k štíhlej postave?
Zdravie
Chudnutie
Strava
Čo sú to superpotraviny a sú naozaj také super?

V súčasnosti sa pojmu "superpotravín" venuje veľká pozornosť, pretože zdravý životný štýl sa stáva čoraz pevnejšou súčasťou…

Zdravie
Strava
Je matcha nová a lepšia verzia kávy?

Matcha čaj alebo "latte" nájdete v nápojovom lístku takmer každej kaviarne alebo reštaurácie. V čom však spočíva zázrak tohto…

Zdravie
Strava
Vianočné pečenie a múka

Existuje množstvo druhov vianočného pečiva. Väčšina z nás ho však pečie len z jednej múky, a to pšeničnej. Poďme sa spoločne…

Zdravie
Strava ako základ imunity

Funkcia imunitného systému je pomerne zložitá. Primárnym cieľom je včasné a správne rozpoznanie potenciálneho nebezpečenstva.…

Zdravie
10 tipov na pokojný spánok

Každý 10. človek sa sťažuje na nedostatok spánku. Nespavosť ide ruka v ruke s vyčerpanosťou, pocitom únavy či dokonca…

1 2 3
 
 
 
18

Vaše premeny

Viera Masárová

Úpravou stravy dosiahnete svoj CIEĽ – úbytok na hmotnosti bez hladovania

Milan Paulo

Moja konfekčná veľkosť sa zmenila z XXL na L

Barbora Tesárová

Objavila som pre mňa nové potraviny, úpravy mäsa a kombináciu rôznych jedál