80 g lososa
100 g špargle
120 g šalátu
30 g avokáda
5 ks čiernych olív
1 ČL olivového oleja
štipka soli
štipka korenia
50 g ražného chleba
Lososa pripravíme v pare, kde ho necháme asi 15–20 minút.
Špargľu nakrájame na kúsky a uvaríme na skus.
Šalát umyjeme a necháme odkvapkať.
Avokádo zbavíme šupky a nakrájame na tenké plátky.
Do misy dáme šalátové listy, pripravenú špargľu, olivy, plátky avokáda, pokvapkáme olivovým olejom a premiešame. Pripraveného lososa osolíme, okoreníme a rozdelíme na viac menších kúskov a pridáme ho do šalátu.
Podávame s ražným chlebom.
1 porcia | doba prípravy 25 minút | 1670 kJ / 399 kcal
Vhodné pre celú rodinu, pre športovcov, zdroj bielkovín a vlákniny