200 g vareného cíceru
olivový olej
trošku stévie (al. 2 PL hnedého cukru)
1 PL mletého rímskej rasce
1 ČL škorice
150 g uvarenej quinoy
1 červená paprika
1 zelená paprika
1 cibuľa
zväzok sekanej mäty
šťava z 1 biocitrónu
Cícer, olej, stéviu (cukor) a korenie dajte na plech, dôkladne premiešajte a pečte dozlata cca 20 minút pri 170 st. Medzitým na panvici osmažte cibuľu, pridajte na kocky nakrájanú papriku, odstavte. Vsypte quinou, upečený cícer, mätu a postriekajte citrónom, prípadne dosoľte a premiešajte.
Recepty sú vyrobené z produktov Country life.
www.countrylife.cz / bio-e-shop
2 porcie | doba prípravy 30 minút | 1520 kJ / 363 kcal