Pórová pomazánka

Suroviny

1 mladý pór
2 veľké Lučiny (krabičky)
2 lyžice kyslej smotany
soľ
korenie

obtiažnosť

Postup

Surový pór nakrájate na čo najjemnejšie kúsky (kto má rád môže aj vňať). Potom ho zmiešate s Lučinou a s kyslou smotanou, aby vznikla pomazánková konzistencia. Dochutíte soľou a korením a dáte do chladničky trochu vychladnúť.

Ďalšie recepty

35 minút
Nátierky
Žeruchová nátierka s zelerom
4
porcie
obtiažnosť
570 kJ / porcia
akce
Ako vám test metabolizmu pomôže k štíhlej postave?
35 minút
Nátierky
Bruscetta s kozím syrom a figami
8
porcií
obtiažnosť
378 kJ / porcia

Vaše premeny

Eva Grambličková

Som na seba veľmi pyšná

Rastislav Rabik

Konečne sa nezadýchavam a cítim sa dobre

Jana Kušnírová

Za pol roka som vďaka odbornej pomoci dokázala schudnúť viac ako som mala v pláne