Pečená hruška

Výborný a zdravý sladký dezertík :)

Suroviny

2 veľké hrušky
80 g vlašských orechov
100 g sušených brusníc
2 lyžice medu
trochu škorice
1 biely jogurt

4
porcie
obtiažnosť
1333 kJ / porcia

Postup

Dobre umyté hrušky rozpolíme a vyberieme jadrovníky.

Brusnice a orechy nasekáme na malé kúsky, zmiešame s 1 lyžicou medu a škoricou.

Hrušky pečieme v rúre vyhriatej na 180 ° C na plechu vyloženom papierom na pečenie.

Po vychladnutí ich uložíme do chladničky.

Jogurt zmiešame s medom a škoricou.

Hrušku prelejeme jogurtom a podávame.

 

4 porcie | doba prípravy 50 minút | 1333 kJ / 319 kcal

Ďalšie recepty

35 minút
Dezerty
Desiata / olovrant
Vianočná jablková bábovka so stéviou
12
porcií
obtiažnosť
1211 kJ / porcia
akce
Ako vám test metabolizmu pomôže k štíhlej postave?
35 minút
Dezerty
Tekvicovo-mrkvová bábovka s orechmi
8
porcií
obtiažnosť
561 kJ / porcia

Vaše premeny

Lýdia Kožiková

Konečne som sa dozvedela čo a kedy jesť

Vladimír Kohút

Cítim sa lepšie, vyzerám lepšie a som spokojný!

Lucia Absolonová

S tým, čo som pribrala v tehotenstve, som márne bojovala. Teraz mám o 20 kg menej a chudnem ďalej