Bulgurový šalát s reďkovkam

Tip na rýchly, zdravý a sýty jarný šalát.

Suroviny

100 g bulguru
1 zväzok reďkoviek
3 stonky zeleru
1 lyžica jablčného octu
2 lyžice olivového oleja
soľ
korenie
1/2 krabičky žeruchy

4
porcie
obtiažnosť
572 kJ / porcia

Postup

Bulgur uvaríme vo vode cca 10 minút, scedíme a necháme dobre odkvapkať.

Dôkladne očistené a umyté reďkovky nakrájame na kolieska, zeler na kocky.

Z octu a oleja pripravíme zálievku, ktorú ochutíme soľou a korením.

Bulgur zmiešame so zeleninou, zalejeme zálievkou a môžeme podávať.

4 porcie | doba prípravy 15 minút | 572 kJ / 137 kcal

Ďalšie recepty

35 minút
Šaláty
Šalát s červenou repou
4
porcie
obtiažnosť
775 kJ / porcia
akce
Ako vám test metabolizmu pomôže k štíhlej postave?
35 minút
Šaláty
Carpaccio bez mäsa
2
porcie
obtiažnosť
991 kJ / porcia

Vaše premeny

Jana Chrappová

Zistila som, že chudnúť a znížiť hladinu cholesterolu je možné aj po 50-ke.

Ľubomír Ludvik

Schudol som 16 kg tuku a cítim sa nielen lepšie ale aj mladšie

Miluša Doležalová

Zmena nastala pri nástupe do penzie, počas 5 rokov som pribrala 20 kg