Bruscetta s kozím syrom a figami

Suroviny

50 g tmavej bagetky
2 PL olivového oleja
120 g kozieho syra
4 ks čerstvých fíg
vetvička rozmarínu
1 lyžička medu

8
porcií
obtiažnosť
378 kJ / porcia

Postup

Tmavú bagetku nakrájame šikmo na tenké plátky, pokvapkáme olivovým olejom a dáme na papier na pečenie do rúry asi na 8 min na 150° C.

Po opečení potrieme cesnakom (podobne ako hrianku).

V miske zmiešame rozdrobený kozí syr s rozmarínom a zmes navrstvíme na hotové bruscetty.

Ozdobíme štvrťkami fíg a pokvapkáme medom.

8 porcií | doba prípravy 15 minút | 378 kJ / 90 kcal

Ďalšie recepty

35 minút
Nátierky
Desiata / olovrant
Pažítková nátierka so sušienkami SMART BREAK
1
porcia
obtiažnosť
661 kJ / porcia
akce
Ako vám test metabolizmu pomôže k štíhlej postave?
35 minút
Nátierky
Reďkovková pomazánka s petržlenovou vňatou a vajíčkami
obtiažnosť

Vaše premeny

Martin Bartys

Tlak sa mi vrátil do normálu a omladol som o 10 rokov

Jaroslav Koťátko

Mojou motiváciou bola zmena stravovacích návykov

Veronika Rozumová

Bolo to to najlepšie, čo som mohla spraviť!