Tortilla plnená tuniakovou zmesou

Suroviny

1 ks tortilly
70 g tuniaka vo vlastnej šťave
30 g strúhanej mozzarelly
4 ks cherry paradajok
1/4 cibule
3 PL kukurice
1 ČL horčice
listový šalát

1
porcia
obtiažnosť
1670 kJ / porcia

Postup

Najskôr si pripravíme celozrnnú tortillu. Zvnútra ju natrieme horčicou, na jednu polku dáme tuniaka bez šťavy, cibuľu, kukuricu, cherry paradajky a nakoniec strúhaný syr. Do stredu surovín môžeme vložiť trochu šalátu.

Placku preložíme napoly a stlačíme, aby držala pohromade. Vložíme ju na rozohriatu panvicu a opečieme ju z oboch strán dozlatista. Mala by byť chrumkavá a syr by mal byť roztečený. Placku podávame teplú so šalátom.

1 porcia | doba prípravy 20 minút | 1670 kJ / 399 kcal

Ďalšie recepty

35 minút
Hlavné jedlá
Brokolicová panvica so šampiňónmi a arašidmi, ryža
4
porcie
obtiažnosť
1973 kJ / porcia
akce
Ako vám test metabolizmu pomôže k štíhlej postave?
35 minút
Hlavné jedlá
Bravčová krkovička v rajčinovej omáčke so zeleninovými rezancami
1
porcia
obtiažnosť
2026 kJ / porcia

Vaše premeny

Milena Vogeltanzová

Po klasických diétach išli kilá znovu hore, niekedy ešte viac ako som schudla

Milan Jaška

Môj zdravotný stav sa výrazne zlepšil a cítim sa oveľa lepšie

Natalia Raupach

Máme to vo svojich rukách