Kuchárka MÁJOVÁ BRYNDZA - SLOVENSKÝ POKLAD

Pripravte si chutné recepty z nášho bieleho pokladu - bryndze.

Postup

Bryndza je mäkký zrejúci syr s charakteristickou chuťou. Obsahuje veľa bielkovín a obrovské množstvo pozitívnych mikroorganizmov, vďaka čomu sa prezýva aj probiotická bomba.

Môžete si z nej pripraviť chutné nátierky, polievky, koláče, dipy, šaláty a mnohé ďalšie jedlá. Stiahnite si kuchárku a nechajte sa inšpirovať našimi receptami.

Tuky
0,0 g
Sacharidy
0,0 g
Bielkoviny
0,0 g
Vláknina
0,0 g

Ďalšie recepty

35 minút
Tematické kuchárky
Kuchárka CHUŤ JESENE
akce
Ako vám test metabolizmu pomôže k štíhlej postave?
35 minút
Tematické kuchárky
Kuchárka VIANOČNÝ špeciál
obtiažnosť

Vaše premeny

Katarína Švajdová

Opäť sa cítim dobre

Richard Pardek

Ak chcete schudnúť a nie donekonečna chudnúť

Zdenka Šutáková

Som živým príkladom toho, že chudnúť sa dá aj po päťdesiatke