Pórová pomazánka

Suroviny

1 mladý pór
2 veľké Lučiny (krabičky)
2 lyžice kyslej smotany
soľ
korenie

obtiažnosť

Postup

Surový pór nakrájate na čo najjemnejšie kúsky (kto má rád môže aj vňať). Potom ho zmiešate s Lučinou a s kyslou smotanou, aby vznikla pomazánková konzistencia. Dochutíte soľou a korením a dáte do chladničky trochu vychladnúť.

Ďalšie recepty

30 minút
Nátierky
Veľkonočné menu
Vajíčková nátierka
4
porcie
obtiažnosť
498 kJ / porcia
akce
Ako vám test metabolizmu pomôže k štíhlej postave?
30 minút
Nátierky
Reďkovky s tvarohom a knäckebrotom
1
porcia
obtiažnosť
771 kJ / porcia

Vaše premeny

Miluša Doležalová

Zmena nastala pri nástupe do penzie, počas 5 rokov som pribrala 20 kg

Jaroslav Vondrák

Aj napriek zdravotným problémom mám 41 kg dole

Roxana Julieta Cascone

Skúsila som rôzne diéty, pri ktorých som schudla, ale vždy nasledoval jo-jo efekt