Pórová pomazánka

Suroviny

1 mladý pór
2 veľké Lučiny (krabičky)
2 lyžice kyslej smotany
soľ
korenie

obtiažnosť

Postup

Surový pór nakrájate na čo najjemnejšie kúsky (kto má rád môže aj vňať). Potom ho zmiešate s Lučinou a s kyslou smotanou, aby vznikla pomazánková konzistencia. Dochutíte soľou a korením a dáte do chladničky trochu vychladnúť.

Ďalšie recepty

35 minút
Nátierky
Pažítkovo-bazalková tvarohová pomazánka
obtiažnosť
akce
Ako vám test metabolizmu pomôže k štíhlej postave?
35 minút
Nátierky
Žeruchová nátierka s zelerom
4
porcie
obtiažnosť
570 kJ / porcia

Vaše premeny

Darina Mondeková

Dnes som ľahšia o 31 kg a je to super pocit!

Róbert Gažo

Neveril som, že schudnem a nakoniec schudol som viac ako bol plán

Alena Nováková

Dnes už viem, že NIKTO za Vás NIKDY nebude chudnúť