Pomazánka z čiernej reďkovky

Zdravá, vynikajúca pomazánka

Suroviny

100 g nahrubo nastrúhanej čiernej reďkovky
150 g Lučiny
lyžička olivového oleja
hŕstka pražených ľanových semienok
trochu muškátového orieška
korenie, soľ

6
porcií
obtiažnosť
950 kJ / porcia

Postup

Na rozpálenej panvici opražíme ľanové semienka.

Nahrubo nastrúhame olúpanú reďkev, zmiešame ju s Lučinou, olejom dochutíme korením.

Nátierku natrieme na celozrnné pečivo, ozdobíme semienkami a podávame.

6 porcií | doba prípravy 10 minút | 950 kJ / 227 kcal

Ďalšie recepty

35 minút
Nátierky
Strukovinová nátierka
4
porcie
obtiažnosť
akce
Ako vám test metabolizmu pomôže k štíhlej postave?
35 minút
Nátierky
Brokolicová pomazánka
obtiažnosť

Vaše premeny

Svetluša Gaborová

Úpravou stravy k odbúraniu zdravotných problémov

Oleg Guman

Jedálniček mi bol nastavený tak, aby čo najviac zohľadňoval moje chuťové preferencie, aj časové možnosti

Petra Speváčková

Nemala som žiadnu motiváciu a namiesto chudnutia som iba priberala